Online Traject: Weg Met Jaloezie

Neem voorgoed afscheid van extreme jaloezie tijdens deze 8-weekse online training

8x Coaching via Audiobestand (mp3) € 249,50
8x Oefening met stap-voor-stap uitleg (pdf) € 249,50
E-Boek: "Omgaan Met een Jaloerse Partner" (pdf) € 27,00
E-Boek: "Inzicht" (pdf) € 37,00
Noodhulp: Stop Direct Jaloers Gepieker (pdf + mp3) € 67,00
Veelgestelde Vragen & Extra Tips (pdf + mp3) € 7,00
8 weken lang motivatie via mail € 47,00
Totale waarde € 684,00
71.2% korting Nu € 197,00

Nog een paar beschikbaar

Welke betaaloptie wil je gebruiken?
Jouw gegevens
Hoe wil je betalen?
Voeg toe aan je bestelling
Besteloverzicht

De online training bood me in de eerste plaats enorme steun, alsof ik niet de enige ben met het probleem. De dingen die je aanhaalde kwamen bijna altijd overeen met wat ik doormaakte. Ik heb de oefeningen vaak met mijn vriend gedaan en het heeft ons beiden veel geleerd. Ik ben nu bijvoorbeeld veel rustiger als mijn vriend alleen met zijn vrienden iets gaat doen. Het was het geld zeker waard! Dankuwel, ik ben echt geholpen.

Larissa

Ik vond de training heel efficiënt. Jouw training heeft ervoor gezorgd dat mijn zelfvertrouwen opnieuw een boost kreeg, maar ook dat ik de zaken in een juist perspectief ging zien. Ik heb mijn vrouw ook jouw ebook laten lezen. Bij momenten was het niet makkelijk, vooral omdat mijn vrouw helemaal niet begreep van waar die jaloezie kwam. Nu door jouw training durf ik wel te zeggen dat ik er geen geen last meer van heb.

Kevin

Voor mij was het een hele stap om deze cursus te volgen, mede door de schaamte die erbij kwam kijken. Maar doordat mijn vorige relatie mislukte door mijn jaloezie, wilde ik er toch echt wel iets aan doen. Het is me zeker gelukt om met de oefeningen de jaloezie onder controle te krijgen. Ik reageer nu veel rustiger op alles dan voorheen. Super bedankt!

Anke

Vanwege mijn examenperiode ben ik nog niet verder gekomen dan week 3. Ik heb echter alles opgeslagen om na de examens hiermee te hervatten! Totnogtoe heeft week 1 t/m 3 me al enorm geholpen. (Zelfs m'n vriendin zegt het!) Het gedeelte over communicatie heeft mijzelf maar ook m'n vriendin geholpen.

Pieter